Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I57v46o 62C35i50l96i12c35h

28. 10. 2020 17:14

Karma patří Vám R^

2 1
možnosti
Foto

Ale jenom v neděli.

0 0
možnosti
Foto

Karma, také doufám, že čínská chřipka zlomí Babišovi vaz. I když koblihy by mu odpustily i to, kdyby do země přitáhl dýmějový mor.

10 1
možnosti
JK

Autore, na západě je v neděli a ve svátky běžně zavřeno, tak co tady řešíte?

3 1
možnosti
Foto

R67o33m16a27n 75K90o26z49e80l

28. 10. 2020 12:47

Západ už své kouzlo dávno ztratil, jeho zlatá éra je dávno pryč, fakt bych se tam neinspiroval. V Maďarsku to zkusili na rok, zakázat nedělní prodej a upustili od toho, snad nikomu se to nelíbilo.

3 0
možnosti
PB

P79e51t30r 43B11u56r97i93a68n

28. 10. 2020 12:31

Karma, souhlas.

Jedná se o starou profláknutou snahu omezit svobodné podnikání zákazem prodeje v neděli z titulu demonstrace síly a oklešťování svobod . Jiný smysl, než šikana v této myšlence prostě obsažena není. Kecy typu "aby si prodavačky odpočinuly", "aby měly den volna navíc jako ostatní", či "aby mohly být o víkendu s dětmi doma", jsou jen demagogie odporující triviální matematice a zdravému rozumu.

Tak i toto nařízení, které postrádá jakéhokoliv logického smyslu, je ze stejného ranku. Přiřadil bych ho ke stejnému paskvilu, jako je omezení úřední doby úřadů.

12 1
možnosti
Foto

Záporné hodnocení Radek Polický 61314

Že mě to ještě překvapuje Achmed Minus Polický, který miluje muslimy a nám by nejraději zavřel tlamy. Moc nediskutuje, hlavně minusuje. Zbabělec, který nemá argumenty.

3 1
možnosti
MB

Po r. 1989, jsem se dotazoval otce - "A kolik hod denně živnostnil tvůj otec za 1 Republiky ? Jako vždy na mne pohlédl útrpně a sdělil - "Synu, živnostník za 1 Republiky živnostnil 24 hod a 365 dnů ! Se starostmi lezl do postele - S ještě většími vstával ! Co zae vyvedla konkurence a Baťa ! Zda budou zase nědělní trhy a opět se vysune se svým stánkem mimo hlavní obchod" ! Co vás proboha na těch školách učili ... ? (Vždy jsem kontroval, že ruštinu) ...

V okamžiku jeho sdělení, jsem si myslel to své - "Ti staří zase cosi melou" ! Když jsem začal pečovat o obnovu dědovy tradice, měl 3 zaměstnání - Bobky z ufinacovatelnosti svých závazků ... Opět jsem vzpomněl - "Synu, oni nebudovali - Oni makali ! Za vše ručili svým jménem, majetkem a ctí" ! Jsem si vědom, že současná doba je zlá. Jsem si vědom, že oni to měli horší - Skutečná krize, válka. Nevím, jak to dokázali - Přežili ! Netuším jak, když dotace, Zákoník práce, ani nařízení vlády neměli ! Oni asi fakt nebudovali ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Kdybychom nebyli okrádáni na daních, rád se o sebe postarám. Je-li tu socialistický syndrom „nadpolovic vám sebereme“, pak je povinností státního aparátu, aby měl každý co jíst. O pravici tu nikdo moc nestojí, bohužel.

4 0
možnosti
TB

Ať si lidi klidně umírají, hlavně mě vraťte čtyři stovky.... není to trochu chucpe od člověka, který o sobě tvrdí, že je křesťan?

5 7
možnosti
MB

Sranda je, že každý ušlý výdělek, poškozuje i Vás Tomáši. On znemožní přežít současným nemocným - budoucím i křesťanům. To co vláda předvádí je chucpe ! Pouze to nazývá, že bude lépe ... :-)

5 1
možnosti

Jedna věc je polemizovat s logikou vládních opatření a druhá, dávat to do osobní roviny a skuhrat kvůli ušlému výdělku. V době, kdy o výdělek v mnohem větším rozsahu přichází spousta lidí v tomto státě.

2 1
možnosti
Foto

To souvisí. Když Vláda své kroky zdůvodní, neřeknu ani ň. Když Vláda odezdikezdismem vyhlašuje a zakazuje, je to na vraždu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 972x
Nehodný Kristův následovník, muzikant, graficky nenadaný typograf, básničkář a … nejste moc zvědaví?

Seznam rubrik